Despre implanturi
Implantul surub seamana cu un surub pentru lemn (are spirele rare). El inlocuieste radacina dintelui absent - in prima etapa- apoi si o parte din coroana acestuia - dupa citeva luni. ...
» Citeste despre implanturi dentare


free counters

Cabinet stomatologic - Implanturi dentare - Partners links

If you want link exchange with us please first ADD our URL with the following details then tell us at webmaster@craciunstomatologie.ro

Title: Cabinet stomatologic - Implanturi dentare
Url: http://www.craciunstomatologie.ro
Description: Cabinet stomatologic Craciun - Bucuresti Romania ofera servicii stomatologice de calitate. Implanturi dentare. Estetica dentara

Un sistem flexibil RapidRoll usi industriale rapide

Echipate cu o unitate speciala de incalzit, RapidRoll®600 una din usi industriale exterioare  poate sa funcitoneze in cele mai dificile situatii si este alegerea perfecta pe durata lunga pentru conditii dificile. Cortina acestei este compusa fie din PVC sau tesatura RollTex®. Optional aveti la indemana si mecanisme contra impact cu auto-reparare. Usile industriale RapidRoll®600 sunt functionale usor daca este expusa la diferente mari de temperatura in zone unde temperaturile scad foarte mult.

Usile industriale RapidRoll 660 pot face cu brio chiar si in cazul celor mai dificile  si complicate conditii si este o algerea perfecta de usi industriale pentru buna functionare pe termen mai lung. Canatul acestei  este alcatuit din RolltexPlus, care rezista foarte bine la intemperii, este indestructibil si in acelasi timp este foarte flexibil. Ca optiune, livram si sisteme anti-impact cu autoreparare. Fiind prevazute cu o unitate specializata de incalzire, usile industriale RapidRoll 660 sunt functionale fara frictiuni, chiar si in cazul temperaturilor foarte scazute cum este cazul folosirii in zonele de congelator. (modelele europene).

Usile industriale RapidRoll® 3000 sunt usi rulante de mare viteza, care elimina nejunsurile  cunoscute ale usii rulante de exterior printr-o tehnica performanta de infasurare. Astfel, straturile pentru infasurari individuale necuplate pot fi rulate pe niste discuri spirale independente. Avand o viteza de deschidere de pana la maximum. 2,5 metri pe secunda chiar si pentru usi industriale de dimensiune mai mare, se afla printre campionii din categoria usilor industriale.

Aceste usi industriale RapidRoll® 3000L sunt potrivite atat ca usi interioare dar si ca usi exterioare. Prezinta facilitati  in plus fata de RapidRoll® 3000, inca de la RapidRoll® 3000L, usa cortina este alcatuita din segmente de aluminiu cu perete dublu si segmente de PVC care sunt transparente, colorate natural dar si anodizate. Astfel fotocelula patenta (cu contactor fara posibilitate de atingere) si  fotocelula imobila  asezata  pe traversa sunt incluse in  echipamentul standard.

Oferim si iulouri industriale fabricate din otel sau aluminiu, simplu ori  dublu placate, avand suprafata bruta sau protejata in banda (coil coated) avand culori RAL, cu fereastra ori decupare in scopul unei bune ventilari, cu actiune directa sau actiune cu lant avand diferite variante de comenzi. Dimensiunea variind intre 11800 milimetri x 12000 milimetri, dar si marimi in plus la comanda.

Oferim si grilaje rulante fabricate din otel galvanizat, aluminiu sau otel inox, avand actiune directa sau actiune cu lant, cu mai multe optiuni de control. Standarde industriale de pana la 15000 milimetri x 12000 milimetri, marimi in plus la comanda.

Usi industriale glisante fabricate din otel cu izolatie, din doua foi. Avand umplutura de spuma de poliuretan (fara fluorocarbonati), ele sunt disponibile ca modele cu unul sau doua canate. Foaia usii industriale este galvanizata sau vopsita preliminar, 40 62 milimetri grosime a elementului de constructie. Usa industriale etanseaza pe trei parti. Suspensia usii industriale are sine tubulare cu angrenaje de rulare gemene duble. Oferim si inchizatori, vitrari si usi industriale pietonale la cere. Dimensiuni de pana la 8500 milimetri x 6000 milimetri.

Usi industriale - cod dw 40: Usi glisanta izolate - grosime 40

Oferim usi glisante fabricate din otel, disponibile ca modele avand un canat sau avand doua canate, cu pereti dubli, umplutura fiind din spuma de poliruretan (nu are hidrocarburi fluorurate). Foaia usii industriale are grosimea de 40 milimetri (element constructiv). Avand garnituri pe trei laturi ale usii se vinde galvanizata. Suspensiile usii au sine de ghidaj tubulare si mecanisme de rulare duble, vine si cu deschizator, vitrare si este disponibila si cu usa pietonala. Suprafata foii acestei usi este complet galvanizata.

Usi industriale - usa glisante izolate  grosime 62

Usi glisanti fabricate din otel, sunt disponibile ca modele avand un canat si cu doua canate, cu pereti dubli si cu umplutura din spuma de poliruretan (nu contine hidrocarburi fluorurate). Foaia acestei usi industriale este galvanizata avand 62 milimetri. Trebuie precizat ca garnitura acopera trei laturi ale usii industriale si este galvanizata. Suspensia usii industriale ca si in cazurtile precedente vine cu mecanisme de rulare duble. Usile glisante izolate de grosimea 62 milimetri sunt disponibile si in cazul usilor pietonale. Pentru detalii amanuntite despre usi industriale in general vizitati www.usagaraj.com.

1, 2, 3, 4, 5, 6,