Despre SUCCES – succes (1)

Potentialul client vrea sa cumpere… sau nu?!? – inchiderea vanzarii (2)
April 22, 2018
"Numai eu sunt responsabil sa devin ce sunt capabil - Andy Szekely"
Cine sunt eu? v 2.0 – business (1)
April 29, 2018
Show all

Despre SUCCES – succes (1)

DOAR TU STII CE INSEAMNA SUCCESUL PENTRU TINE, NIMENI ALTCINEVA. TRAIESTE-TI VIATA TA, NU PE A ALTORA. SARBATORESTE DRUMUL SPRE SUCCES. E MAI IMPORTANT DECAT CREZI TU !!!

Salut!

Asta e subiectul meu preferat. Citesc tot ce prind despre asta, vorbesc cu toata lumea dispusa sa ma asculte despre asta, cer parerea tuturor celor despre care cred ca au ceva relevant de spus in legatura cu subiectul asta. Si fac asta de ani de zile.

De unde imi vine asta? Din frustrare. Atata amar de vreme mi-am dorit sa… No, acum dupa ce v-am pus la curent cu starea mea minunata – nu ca ati fi avut nevoie – hai sa incepem!!!

Ce e aia SUCCES? Nu stiu. Daca va asteptati la o definitie, dati-mi voie sa ma amuz pe seama Dumneavoastra…:D. Acu` ca am terminat cu amuzamentul, hai sa va zic ce stiu despre SUCCES.

SUCCESUL  e ceva strict personal.

Adica pentru mine inseamna ceva, pentru tine altceva. Daca am insomnie, pentru mine ar fi un succes sa pot dormi macar 2 ore la 3 zile. Daca tu nu ai insomnie, atunci succesul meu pentru tine nu inseamna nimic.

Daca faci primul lifting de sinus, faptul ca reusesti sa regenerezi acolo un os bun si nu ai evenimente neplacute in timpul interventiei (sau dupa aia) ar putea reprezenta pentru tine un succes major. Daca fac al 327 lifting de sinus, pentru mine succesul tau nu insemna mare lucru.

Pentru un om sanatos, nu e mare lucru sa manance un pumn de alune. Pentru unul care mananca alune cu o proteza maxilara totala pe care o poarta pentru prima data, chestia asta ar putea insemna o mare victorie. Un succes.

SUCCESUL tine de perspectiva din care te uiti la el.

Vine mama si-i spune adolescentului nauc: “Te duci sa te faci dentist! O sa ai bani, o sa fii doctor, o sa fii foarte respectat in societate. Apuca-te de invatat!!!” Adolescentul se executa. E copil bun si ascultator. Ajunge medic dentist, are bani, e respectat. A avut succes? Din perspectiva mamei, succesul a fost total. Din perspectiva fostului adolescent, e esec total. El voia sa fie artist. A fost un copil bun si ascultator. A ajuns un dentist nefericit.

Vine pacienta si zice: ” Vreau sa-mi scoti astia 4 dinti buni din fata si sa-mi faci o proteza dintr-aia pe care noaptea s-o pot da jos!” Dentistul se uita la ea crucis: ” Esti nebuna?!? Iesi afara din cabinet!!!” Pacienta zambeste: ” Si daca iti dau 3000 ron sa mi-o faci in 3 zile? Tot nebuna sunt?” Zis si facut. Succes sau esec? Pacienta a plecat multumita: succes total. Medicul s-a prostituat profesional: esec total. Va urma!

www.craciunstomatologie.ro/cursuri/

https://www.facebook.com/CursuriVanzariMediciDentisti/

https://www.instagram.com/cursurivanzarimedicdentist/

Gabriel Craciun – 0723.553.971

3 Comments

  1. […] De-aia cursurile costa ceva. Vi se par scumpe? Din 2019 probabil voi dubla preturile de acum. SUCCESUL nu e pentru […]

  2. incasari says:

    […] Da-ti o sansa sa cresti !!! MERITI SUCCES !!! […]

Leave a Reply