Want some pain, Sunday morning? Google yourself!!!

Nu ai INCASARI?… si ce ai de gand?
April 15, 2018
Potentialul client vrea sa cumpere… sau nu?!? – inchiderea vanzarii (2)
April 22, 2018
Show all

Want some pain, Sunday morning? Google yourself!!!

CURS de VANZARI pentru MEDICI DENTISTI, BUCURESTI, 20 martie 2018

Buna dimineata!

Da, uite-asa, duminica dimineata m-am gandit la tine! Stii de ce ?

Fiindca m-am gandit si la mine. Da, or fi oamenii diferiti din multe puncte de vedere dar noi facem parte din acelasi grup, aceeasi familie: suntem medici dentisti. Ca urmare, avem destule lucruri in comun. Macar din punctul asta de vedere, esti de-al meu. Sau sunt de-al tau.

Si fiindca azi e duminica si avem un strop de ragaz, uite un gand: cand te-ai cautat ultima data pe Google? Niciodata? Cauta-ti numele pe Google. Sau numele cabinetului tau. Al clinicii tale. Ce scrie pe-acolo? Nu te intereseaza? Stai ca te motivez eu imediat…

Daca pacientii te cauta pe net – dupa numele tau sau dupa numele cabinetului – ce vor gasi despre tine? Aha. Acum uita-te in portofel. Azi e inca week-end, maine e luni. Ce ai de gand maine? Nuuu, stai asa: ce ai de gand AZI? Te pregatesti pentru maine?

Stiai ca doar 5% dintre medicii dentisti DIN LUME se pregatesc pentru intalnirea cu un pacient nou?

Stii ce fac restul de 95%? Se uita la televizor. Sau bantuie aiurea pe net. Dupa care sunt nemultumiti de rezultatele lor. Iar dupa un numar de ani, nemultumirile astea devin frustrari. Believe me, I`ve been there !!!

Sa ridice mana cine face bani uitandu-se la televizor. Nimeni?!? Nici eu. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Doar ca tu stai cu telecomanda in mana in timp ce eu ma gandesc la tine.

Vrei sa afli CUM sa nu ajungi un frustrat si – dimpotriva – sa ajungi sa fii MULTUMIT de rezultatele tale? INCEPE AZI : Arunca telecomanda televizorului !!! Nu te face sa fii nici medic mai bun si nici om de afaceri mai bun.

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri? TU esti cea mai IMPORTANTA stire din viata ta !!! Sau copilul tau. Nu ai copii inca? O sa ai!!! Asta vrei sa invete de la tine? Cum sa stea in week-end la televizor ? Arunca telecomanda si pune-te pe treaba!!!

Uite cum te pot ajuta eu:

www.craciunstomatologie.ro/cursuri

Gabriel Craciun – 0723.553.971

Leave a Reply