Cine sunt eu? v 2.0 – business (1)

Despre SUCCES – succes (1)
April 22, 2018
SUCCES MARE si succes mic – business (2), succes (2)
April 30, 2018
Show all
"Numai eu sunt responsabil sa devin ce sunt capabil - Andy Szekely"

"Numai eu sunt responsabil sa devin ce sunt capabil - Andy Szekely"

Salut,

In ultimele 3 zile n-am dat pe la cabinet.

Am fost la Business Masterclass – Andy Szekely, 2018, Bucuresti. Pe scurt, a fost SUPER.

Andy Szekely e o persoana calda si un speaker captivant. Informatiile au fost de mare calitate iar unele dintre ele nu pot fi auzite decat in programele lui fiindca sunt descoperite de el. Si sunt deja validate de nenumarate afaceri.

A avut si doi invitati EXTRAORDINARI:  Marius Stefan (vezi aici despre Marius) si Ilinca Paun (vezi aici despre Ilinca).

Unul dintre lucrurile despre care s-a vorbit a fost stadiile de dezvoltare ale unei afaceri. Si ce nevoi/resurse are fiecare stadiu de dezvoltare.

Poate ca nu V-ati gandit pana acum la asta dar din clipa cand ati facut prima extractie si ati incasat bani, ati devenit oameni de afaceri. Adica aveti o afacere. In ce stadiu de evolutie se afla afacerea Dumneavoastra?

Indiferent de stadiul afacerii, o constanta in business este reprezentata de vanzari. Stiti sa Va vindeti serviciile? Fiindca daca NU vindem, nu avem bani. Daca avem bani, “mancam” (ne luam casa, masina, plecam in vacanta, etc). Daca nu avem bani… nu ne e “foame” nici de casa, nici de masina, etc…:D

Sigur ca e nevoie de timp ca sa inveti sa vinzi. Daca am citit o carte de vanzari sau am fost la un curs, asta inseamna ca stiu sa vand? Stiam sa fac extractii de molari de minte inclusi dupa ce am citit in manualul de chirurgie cum se face? Bineinteles ca nu. A trebuit sa EXERSEZ, sa REPET  de multe ori ca sa devin stapan pe mine. TEORIE si mai ales PRACTICA.

A fost usor? Uneori a fost usor, alteori a fost greu. Ce mai conteaza? EXERCITIUL, REPETITIA, PERSEVERENTA mi-a adus INCREDERE in mine. La fel e cu vanzarile.

Daca nu vindem, nu incasam bani. Si fara bani, nu putem creste. Punct. Nici un business nu poate creste fara capital.

Si o data cu businessul, mai creste cineva. Noi crestem. Ca sa ajungi sa vinzi bine, trebuie sa-ti vinzi intai tie faptul ca poti face asa ceva. Daca tu crezi ca vei putea vinde, atunci chiar o sa poti: vei persevera pana vei reusi. Daca tu crezi ca n-o sa poti vinde, atunci chiar ca n-o sa poti: n-o sa te apuci niciodata sa inveti sa vinzi. CONTEAZA NUMAI CE CREZI TU. CONTEAZA NUMAI CE CRED EU. Crestem numai cand ne depasim actualele frici si limitari.

Dumneavoastra ce credeti? Faptul ca veti deveni un vanzator mai bun Va va transforma intr-un om mai bun sau nu? Vreti sa fiti un om mai bun?

www.craciunstomatologie.ro/cursuri

https://www.facebook.com/CursuriVanzariMediciDentisti/

https://www.instagram.com/cursurivanzarimedicdentist/

Gabriel Craciun – 0723.553.971

 

 

Leave a Reply