SUCCES MARE si succes mic – business (2), succes (2)

"Numai eu sunt responsabil sa devin ce sunt capabil - Andy Szekely"
Cine sunt eu? v 2.0 – business (1)
April 29, 2018
“NU” – obiectii (3)
April 30, 2018
Show all

SUCCES MARE si succes mic – business (2), succes (2)

Cea mai SUCCES strategie de BUSINESS este un client multumit.

Ce e ala un business angel? E un om de afaceri care a avut atat de mult succes in afacerile lui incat ii invata si pe altii cum sa faca. Ca sa isi atinga scopurile. (Evident, chestia asta se face pe bani.)

Nu, nu vine business angel-ul sa faca nimic in compania mea. Eu trebuie sa fac, el doar ma dirijeaza, ma indruma, ma sfatuieste ce si cum e necesar sa fie facut. Si asta doar din cand in cand. Fiindca de obicei, e foarte ocupat, toti trag de el in toate partile. De unde stie el ce trebuie facut in compania mea? Din experienta. A vazut foarte multe companii si are experienta mare in asa ceva.

Da, uneori, daca ii place ceva pe acolo – potentialul profit sau oamenii cu care are de-a face – un business angel poate sa vina si cu bani in compania mea. Caz in care mai mult de 50% din profit o sa-i revina lui.

Uite un business angel: Silviu Negut. Afla cate ceva despre el, aici.

Multi business angels din Romania impartasesc aceasta opinie: sa faci afaceri aici e un sport de non-stop full-contact. Adica cum? Adica daca iti plac surprizele tari, atunci vei fii complet satisfacut: ca si om de afaceri, iti vei lua pumni in cap si picioare in burta cand te astepti mai putin, pe rand sau simultan, de la toata lumea: angajati, clienti, furnizori, colaboratori, concurenta, legislatie, etc. Daca iti place asta, vei fii fericit!!!

S-ar putea sa-ti lipseasca o doaga din cap daca iti place asa ceva… dar eu nu vreau sa ma opun fericirii tale :D. Mai bine sarac si fericit decat bogat si nefericit, nu-i asa?

Aiurea!!! Eu as vrea sa fim bogati si fericiti, toti. As vrea sa fim toti sanatosi, fericiti si bogati.

Noi suntem medici dentisti. Daca ne uitam sa vedem cati medici dentisti din Romania sau cate clinici au avut mare succes si au devenit branduri in ultimii 20 de ani, vom constata ca probabil sunt mai putin de 10. Poate chiar mai putin de 5. Astia sunt cei care au avut MARE SUCCES.

Succese mai mici au avut foarte – foarte multi. Tu cum poti ajunge asa?

Aaaa, nu vrei succese mici, vrei un succes MAAAARE? Ok, good for you! Iti pot spune ca succesul ala mare nu e pentru oricine. Daca ai o piele groasa care tine la tavaleala, s-ar putea sa reusesti. Vreau si eu sa invat de la tine DUPA ce vei reusi. Succes!!!

Daca insa succesele mici te motiveaza, atunci te pot ajuta. Uite-asa:

www.craciunstomatologie.ro/cursuri

https://www.facebook.com/CursuriVanzariMediciDentisti/

https://www.instagram.com/cursurivanzarimedicdentist/

Gabriel Craciun – 0723.553.971

Leave a Reply